joi, 7 noiembrie 2013

Magazin lenjerie in Baia Mare

Cand te gandesti la Baia Mare te gandesti aprope automat la Ardeal, sau mai exact la nordul ardealului, la paradisul din Maramures, la delicioasa palinca din apropiere, a munti si dealuri impadurite si paote mai putin, dar te gandesti si la maghiar.

Mai putin cunoscut este faptul ca unul dintre cei mai importanti producatori de lenjerie intima de dama (Victoria Secret) planuieste sa deschida o fabrica de chiloti de dama tocmai la Baia Mare. De cela la Baia Mare si nu in alt colt de lume? Nu stiu, poate din considerente ce tin de costuri, de disponibilitate a materialelor, de faptul ca Baia Mare este un oras cu un aeroport international.

Una peste alta ideea este una foarte buna pentru economia locala si cu siguranta va atrage venituri importante la bugetul local. Cu toate astea mai interesanta era dezvoltarea turismului in zona, mai ales tinand cont ca Tarom organizeaza in mod regulat zboruri catre Baia Mare, pretul pentru bilete avion Baia Mare fiind unul chiar foarte ok daca stam sa il cmparam cu destinatii mai apropiate (cum sunt Sibiu sau Iasi).

Ma gandeam foarte serios cum le-ar sta baimarencelor (femei foarte frumoase dealtfel) cu chiloti de la Victoria Secret ;))).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu